Top 10 termék
Dritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színbenDritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színbenDritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színbenDritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színbenDritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színbenDritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színbenDritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színben

Dritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színben

A Dritto kültéri rattan ülő garnitúra szürke melange színben leírása:
A Dritto egy kompakt és tökéletes ülő garnitúra szett, melyet kertekbe, medencék mellé, szállodákba és éttermekbe is ajánlunk.
Ez az egyszerű és modern bútor szintetikus rattan anyagból készült, mely garantálja a tartósságot, mechanikai szilárdságot és jól ellenáll a káros időjárási körülményeknek, esőnek, fagynak is.
A szett tartalma 2 db fotel, mérete 59x60x84 cm, 1 db két személyes ülőkét, mérete 106x60x84 cm, és 1db asztalt, mely 5 mm-es biztonsági üveggel készült, mérete mérete 71x41x39 cm
Színe szürke melange,anyaga: szintetikus rattan 7-8 mm x 1,2 mm-es erős szálakból készült.
Váza acél váz,egyszerű összeszerelni.
A párnák vastagsága 5 cm, levehető, színe türkiszkék 100% vízálló anyagból (poliészter), készült, mely mosható alacsony hőmérsékleten.
A Bello Giardino kerti bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino bútorban fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Modelszám: 17145
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 40,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 132,770Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink