Top 10 termék
Altro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színbenAltro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színbenAltro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színbenAltro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színbenAltro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színben

Altro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színben

Az Altro kültéri rattan ülő garnitúra szürke színben leírása:
Modern, elegáns garnitúra az Altro, mely könnyed megjelenésű, könnyen variálható és kényelmes
Anyaga kiváló minőségű szintetikus rattan, ellenáll a szélsőséges időjárásnak is. A puha, jó minőségű párnák tovább növelik a kényelmet, az elegáns megjelenést.
A szett tartalma 2 db karfa nélküli közép modul, mely 70x82x67 cm-es, 3 db sarok modul, melyek 82x82x67 cm-esek, 1 db zsámoly, mely 70x70x30 cm-es, és egy fotelt, ami 94x82x67 cm-es.
Színe szürke, anyaga: szintetikus rattan 7-8 mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezete acél vázból áll,mely rendkívül könnyűvé, könnyen mozgathatóvá teszi.
A párnák vastagsága 12 cm, levehető, színe ekrü színű, 100% vízálló anyagból (poliészter), készült, mely mosható alacsony hőmérsékleten.
A Bello Giardino kerti bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino bútorban fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Modelszám: 17141
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 151,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 760,960Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink