Top 10 termék
Bestway: Félbevágott gyümölcsök strandlabda többféle változatban 46cm

Bestway: Félbevágott gyümölcsök strandlabda többféle változatban 46cm

A Bestway: Félbevágott gyümölcsök strandlabda többféle változatban 46cm leírása:

A 46 cm-es strandlabda egy kreatív és vidám kiegészítő a strandon vagy a medencénél. Eper, narancs és kiwi változatokban érhető el, mindenki számára biztosítva a kedvenc gyümölcsét. Ezek a labdák nemcsak szórakoztató játékok, hanem egyben díszek is, hiszen élethűen ábrázolják a különböző gyümölcsök formáját és színét.



A labdák egyik fele átlátszó, így belátható a belsejük, ami egy félbevágott gyümölcsöt jelenít meg. Ez az átlátszó rész lehetővé teszi, hogy lássuk a labda belső részét, ami még tovább fokozza a gyümölcs illúzióját. Amikor a labda a napfényben ragyog, az átlátszó részek még inkább kiemelik a belső rész színeit és mintázatát, így egy igazán vonzó és szemet gyönyörködtető látványt nyújtva.



Ezek a strandlabdák ideálisak a szórakozásra és a játékra a vízben, emellett pedig kiválóan alkalmasak arra is, hogy díszként használják a medence vagy a partszakasz körül. A változatos gyümölcsös mintázatok és a szórakoztató design biztosan felvidítja a strandon vagy medencén eltöltött időt, és garantáltan mosolyt csal az arcokra.



Az ár 1 db-ra vonatkozik. A választott változatot kérjük a megjegyzésrovatban tüntesse fel.



Jellemzők:

- strandlabda

- félbevágott gyümölcsök

- többféle változat

- mérete: 46cm

Modelszám: 7347645
Kategória: Labdák
Gyártó: Bestway
Termék súlya: 0,1kg

A szállitási határidõ 2-3 munkanap
A termék ára: 1,410Ft

Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink