Top 10 termék
Bestway: Glitterrel töltött strandlabda kétféle változatban 41cm

Bestway: Glitterrel töltött strandlabda kétféle változatban 41cm

A Bestway: Glitterrel töltött strandlabda kétféle változatban 41cm leírása:

A felfújható glitteres strandlabda egy lenyűgöző és egyedi kiegészítő a strandon vagy a medencénél. A 41 cm-es átmérővel rendelkező labda ideális méretű, könnyen kezelhető, és tökéletesen illeszkedik a kézbe, így könnyedén dobható és irányítható a vízen. Két változatban érhető el, hogy mindenki megtalálja a kedvencét: egyik változat rózsaszín és átlátszó, míg a másik arany és átlátszó.



Az átlátszó részek lehetővé teszik, hogy a belsejében található csillogó glitter jól látható legyen, amely még inkább fokozza a labda vonzerejét. Amikor a napfény ráesik, a glitter ragyogó és vibráló fénytöréseket produkál, ami extra csillogást és varázslatot kölcsönöz a labdának.



Ezek a lenyűgöző színek és a ragyogó glitter együtt teszik igazán szórakoztatóvá és különlegessé ezt a felfújható strandlabdát, amely biztosan felvidítja és szórakoztatóvá teszi a strandon vagy medencén eltöltött időt. Legyen szó játékról vagy kikapcsolódásról, ez a labda minden korosztály számára élvezetes és szórakoztató élményt nyújt.



Az ár 1 db-ra vonatkozik. A választott változatot kérjük a megjegyzésrovatban tüntesse fel.



Jellemzők:

- Strandlabda

- glitterrel töltött

- kétféle változatban

- 41cm-es
Modelszám: 7310670
Kategória: Labdák
Gyártó: Bestway
Termék súlya: 0,1kg

A szállitási határidõ 2-3 munkanap
A termék ára: 1,310Ft

Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink