Top 10 termék
WaterWow: Tartályos vízipisztoly kétféle változatban 30cm 1db

WaterWow: Tartályos vízipisztoly kétféle változatban 30cm 1db

A WaterWow: Tartályos vízipisztoly kétféle változatban 30cm 1db leírása:

A Tartályos Vízipisztolyok két változatban érhetők el, mindkettő 30 centiméteres hosszúsággal rendelkezik, és garantáltan feldobják a nyári játékélményt. Választhatsz zöld vagy kék színű változat közül, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.



Ezek a vízipisztolyok tartályos kialakításuknak köszönhetően praktikusak és könnyen után tölthetőek. A nagyobb tartálynak köszönhetően hosszabb ideig tartható a játék, így a gyermekek zavartalanul élvezhetik a vízipisztoly csatákat.



A 30 centiméteres méretük ideális a gyermekek számára, könnyen kezelhetőek és biztosítják a kényelmes használatot még a kisebb kezek számára is. A játék során fejlődik a koordináció és a taktikai gondolkodás, miközben a gyerekek aktívan mozognak és szabadon szórakoznak.



Ezek a tartályos vízipisztolyok kiváló választások minden gyermek számára, akik szeretik a szabadban való játékot és élvezik a vízitámadásokat. Legyen szó családi kerti piknikről vagy baráti összejövetelről, ezek a vízipisztolyok felejthetetlen élményeket nyújtanak a nyári napokon.



Jellemzők:

- Vízipisztoly kétféle változatban

- tartályos kivitelezés

- választható

- mérete: 30cm
Modelszám: 2067912
Kategória: Vizes játékok
Gyártó: Magic Toys
Termék súlya: 0,1kg

A szállitási határidõ 2-3 munkanap
A termék ára: 1,040Ft

Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink