Top 10 termék
Ombroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenOmbroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

Ombroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

Az Ombroso grande kültéri rattan étkező garnitúra barna színben leírása:
Klasszikus és nagyon praktikus étkező bútorcsalád, tökéletes választás minden kertbe, teraszra.
A bútor szintetikus rattanból készült anyaga teljesen foltra érzéketlen (élelmiszer, a naptej, stb), és remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak is.
Színe sötétbarna, anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezet: alumínium keret.
A szett tartalma:
1 db üveg asztal 100x200x74 cm, tetején 5 mm vastag biztonsági üveggel
8 db szék 59x60x88 cm
A párnák ekrü (tojás) színűek, 8 db ülő párna tartozik a szetthez. A párnákról levehető a huzat, mely 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, amelyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagságuk 5 cm
A szett 6 székkel is rendelhető, kérjük, jelezze felénk, ha 6 székkel szeretné megrendelni.
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Az Ombroso kültéri rattan étkező garnitúra 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./32 kg 202x102x12 cm, 2./22 kg 82x62x110 cm, 3. /22 kg 82x62x110 cm, összesen 76 kg.
Modelszám: 17345
Kategória: Kerti garnitúra szettek
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 85,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 532,640Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink