Top 10 termék
Cristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színben

Cristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színben

A Cristallo kültéri rattan étkező garnitúra szürke színben leírása:
Klasszikus és nagyon praktikus kerti garnitúra a Cristallo, több féle képpen összeállítható, így kis helyen is elfér, és elég helyet biztosít még nyolc ember számára is.
A bútor vízálló és a szélsőséges időjárási viszontagságoknak is jól ellenáll.
A szett tartalma 4 db szék, mérete 52x52x68 cm, 4 db zsámoly, mérete 37x37x35 cm,1 db asztal, mérete 110x110x74 cm, melyre egy 5 mm-es edzett üveglap kerül.

Színe szürke, anyaga: szintetikus rattan 7-8 mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezete acél váz, a párnák vastagsága 5 cm, levehető, színe ekrü színű, 100% vízálló anyagból (poliészter), készült, mely mosható alacsony hőmérsékleten.
A Bello Giardino kerti bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino bútorban fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Modelszám: 17300
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 151,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 282,570Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink