Top 10 termék
Ricco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színbenRicco kültéri rattan fekvőágy fekete színben

Ricco kültéri rattan fekvőágy fekete színben

A Ricco kültéri rattan fekvőágy fekete színben leírása:
Ricco kerti kanapé, a pihenés szigete. Ez az exkluzív bútor technorattan anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a szépséget és a foltra teljesen érzéketlen (élelmiszer, a naptej, stb), és remekül ellenáll az időjárásnak is.
Alumínium váza van, így könnyedén lehet mozgatni és a moduláris felépítésnek köszöhetően több féle képpen is összeállítható.A puha párnák között könnyen el fog tudni szakadni a mindennapi problémáktól.
Színe fekete , anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2 mm-es erős szálakból készült
Szerkezet: alumínium keret.
A szett tartalma: 2 db nagy modul 149x75x67 cm
2 db kis modul 135x75x33 cm
1 db zsámoly 66x66x33 cm.A párnák fekete színűek 5 db tertozik hozzá, huzatuk levehető, 100% vízálló anyagból (poliészter) készültek, melyek alacsony hőmérsékleten moshatóak, vastagsága 12cm
A Bello Giardino napozó ágyak tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino napozóágyon mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz akár csak egy pár percet is megpihenni. Itt fogja a legjobban érezni magát a szabadban, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino napozóágyak a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Ricco kültéri rattan fekvőágy fekete színben 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./16,5 kg 137x75x68 cm, 2./29,5 kg 150x102x69 cm, 3. /6,5 kg 67,5x67,5x35 cm, összesen 52,5 kg.
Modelszám: 17052
Kategória: Kanapék
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 52,5kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 465,420Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink