Top 10 termék
Lotus grillsütő lime zöld színbenLotus grillsütő lime zöld színben

Lotus grillsütő lime zöld színben

A Lotus grillsütő lime zöld színben leírása:
Ezzel a remek és praktikus lotus grillel bármikor és bárhol készíthetsz ínycsiklandozó ételeket, hiszen a grill külső része nem forrósodik át, ráadásul a modern kialakításának köszönhetően füstmentes. Akár teraszon, erkélyen, vagy a kempingben szeretné használni, a hőmérséklet szabályozóval felszerelt grill pillanatok alatt használható lesz. A fárasztó mosogatás és tisztítás már a múlté, mert a grillrács és a belső csésze akár mosogatógépben is mosható. A szállítást lényeges megkönnyíti a praktikus hordozó táska, amely szintén a csomag része.
Önnek is megjött az étvágya?
A Lotus grill egy forradalmi és szabadalmazott levegőáramoltató rendszerrel rendelkezik. Egy beépített ventilátor tölti be a hagyományos 'fujtató' szerepét (a ventilátort elemek működtetik). A faszén ún. égőpasztával kerül begyújtásra, így a faszenes grill percek alatt használatra kész! A be- és kikapcsoló gomb egy fokozatok nélküli hőmérséklet szabályozó. Minél több levegőt kap a faszén, annál jobban ég. A grill egy belső és egy külső csészéből áll. A hideg levegő az alsó réseken jut be a belső faszenes égéstérbe. A grillrács és a belső csésze mosogatógépben is mosható. A külső csésze hosszúkás rései azt a célt szolgálják, hogy a hidegebb levegő a külső és belső csésze közötti légtérbe kerüljön, miközben az átforrósodott levegő távozik. A külső csésze ilyen módon sosem forrósodik át. Az ételekről lecsöpögő zsír és olaj nem a parázsra csöpög, így füst sem keletkezik.
Ennek fényében maradéktalanul kihasználhatja a faszenes grill összes előnyét, miközben nyugodt szívvel használhatja az erkélyen, a belső udvaron, vagy a kempingben. Mindössze 20 dkg faszén szükséges a Lotus grill begyújtásához, így takarékosan és egészségesen (nem kerülnek káros anyagok az ételbe) tud húst sütni! A faszenet akár a a grill közepén kialakított tartályba is helyezheti, így az nem tud elmozdulni és a grillezés nem jelent veszélyt egy imbolygó csónakon sem.
Méretei: 340 x 340 x 234 mm, súlya: 3,7 kg
4 db 1,5V AA elem szükséges a ventillátorhoz,2 év garanciával szállítjuk.
Modelszám: 3019946
Kategória: Kerti sütés, grillezés
Gyártó: Lotus
Termék súlya: 3,7kg

A szállitási határidõ 8-9 munkanap
A termék ára: 51,630Ft

Nem rendelhetõ
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink