Top 10 termék
Pókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méretPókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méretPókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méretPókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méretPókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méret

Pókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méret

A Pókemberes Mountain Bike kerékpár 20-as méret leírása:
A mai, felgyorsult világban elengedhetetlen, hogy a gyerekek jó minőségű, biztonságos kerékpáron üljenek, hogy figyelmük maximálisan a forgalomra összpontosulhasson. A Dino Bikes már hosszú évek óta gyárt kiváló minőségű kerékpárokat, melyek kompromisszumot nem ismerő kivitelezéssel készülnek.

Ez a fantasztikus Pókember mintás Mountain Bike tökéletes választás a gyerekek számára, hiszen mind minőségében mind felszereltségében a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az erős acél váz rendkívül strapabíró és időtálló. A 6 sebességes váltónak köszönhetően az áttételezés mindig az aktuális terepviszonyokhoz igazítható, mely kényelmes tekerést tesz lehetővé. Az erős V-fékek még vészfékezéskor is megállják a helyüket.

Ez a csodálatos bicikli most a gyerekek egyik kedvenc szuperhősével, Pókemberrel van dekorálva. A kék alapon Pókember mintás váz mindenkinek hamar elnyeri majd a tetszését.

Jellemzők:
Mérete: 20?
Súly: 16Kg
- Masszív acél vázszerkezet
- Merev első villa
- V-Fékek elöl-hátul
- Alumínium felnik 20? x2.125
- Shimano TZ-50 hátsó váltókar
- Shimano TZ-35 1x6 váltó
- Shimano TZ20 14/28 fogaskerekek
- Sebességek száma: 6
- Antiallergén ergonomikus ülés
- Kék festés Pókember mintával
Modelszám: 7420149
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 5,0kg

A szállitási határidõ 3-4 munkanap
A termék ára: 113,310Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink