Top 10 termék
Retro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méretRetro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méretRetro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méretRetro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méretRetro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méret

Retro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méret

A Retro Sport női kerékpár fehér-lila 28-as méret leírása:
A retro kerékpárok egyre népszerűbbek manapság, köszönhetően a letisztult, egyszerű vonalvezetésüknek és a biciklizés hőskorát idéző romantikus formaviláguknak. A Dino Bikes Olasz gyártó már hosszú évek tapasztalatával bír kerékpárgyártás terén, így termékei a legmagasabb színvonalat képviselik, mely a retro sorozatra is igaz.

A Retro Sport női kerékpár kecses váza erős acélból készül és hátrafelé lejt, hogy a biciklit szoknyában is gond nélkül lehessen használni. A 6 sebességes Shimano váltó a modern kor szüleménye, mely könnyűvé teszi a tekerést minden terepen. Az áttételezés könnyedén az aktuális terepviszonyhoz szabható a segítségével. A hajlított kormány, a sárvédők, a dupla króm első lámpa és a csomagtartó mind-mind szériafelszerelések.

A bicikli retro-sportos kinézetét a tört fehér-lila színkombináció remekül feldobja. Ha egy igazán látványos kerékpárt szeretnél, amire garantáltan mindenki felkapja a fejét, akkor ez a tökéletes választás a számodra!

Jellemzők:
Mérete: 28?
- Retro acél vázszerkezet
- Merev első villa
- Hajlított retro kormány
- Króm retro fékek elöl-hátul
- Dupla retro első lámpák
- Hátsó lámpa
- Első kosár
- Láncvédő
- Sárvédő elöl-hátul
- Fehér-lila festés
- 6 sebességes Shimano TZ-50 váltó
Modelszám: 7028031
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 10,0kg

A szállitási határidõ 3-4 munkanap
A termék ára: 152,450Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink