Top 10 termék
Retro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méretRetro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méretRetro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méretRetro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méretRetro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méret

Retro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méret

A Retro Sport kerékpár fekete-zöld 28-as méret leírása:
A retro divat hatalmas népszerűségnek örvend manapság és nincs ez másképpen a kerékpárok terén sem. A Dino Bikes hosszú éves tapasztalattal rendelkezik bicikligyártás terén, így termékei garantáltan magas minőségűek és időtállóak. A gyártó retro sorozatának egyik legszebb tagja ez a fekete-zöld sportbicikli, mely a régi kor megjelenését ötvözi a modern kor technológiai vívmányaival.

A retro kerékpár hajlított kormánnyal, kecses, vékony vázzal és kerekekkel készül. A bicikli egy 6 sebességes váltót tartalmaz, mely a tekerést még kényelmesebbé teszi. A segítségével az áttétel mindig az aktuális terepviszonyokhoz szabható. A felszerelések közé tartozik a csomagtartó, dupla első króm lámpák, hátsó lámpa, sárvédők és a láncvédő is.

A bicikli fekete-zöld színei csodálatos harmóniával idézi fel a régmúlt hőskor romantikus világát. Ez a kerékpár egy igazi gyöngyszem lesz az úton, melyre mindenki felkapja majd a fejét!

Jellemzők:
Mérete: 28?
- Retro acél vázszerkezet
- Merev első villa
- Hajlított retro kormány
- Króm retro fékek elöl-hátul
- Dupla retro első lámpák
- Hátsó lámpa
- Első kosár
- Láncvédő
- Sárvédő elöl-hátul
- Fekete-zöld festés
- 6 sebességes Shimano TZ-50 váltó
Modelszám: 7028024
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 10,0kg

A szállitási határidõ 2-3 munkanap
A termék ára: 56,890Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink