Top 10 termék
Spongya Bob gyermek BMX kerékpár 16-es mére

Spongya Bob gyermek BMX kerékpár 16-es mére

A Spongya Bob gyermek BMX kerékpár 16-es mére leírása:
A közúton való használat során a kicsik is részeseivé válnak a közlekedésnek, ahol elengedhetetlen a kerékpároknál a biztonságos működés és a kényelem, hogy a gyerekek koncentrációja maximálisan a körülöttük zajló forgalomra összpontosulhasson. A Dino Bikes hosszú éves tapasztalattal bír a gyermek kerékpárok tervezésében és gyártásában, így termékeik megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és minden igényt kielégítenek.

A Spongya Bob BMX már ránézésre is erős, masszív felépítésével ragadja meg az ember figyelmét. Az olyan nélkülözhetetlen felszerelések mellett, mint a remek tapadást nyújtó felfújható gumik és az erős fékek, még számtalan olyan extrát is tartalmaz, melyek a kerékpározást még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik. A sárvédők, a teljes láncot takaró burkolat és a kényelmes ülések a gyereke mellett a ruházatot is óvják.

Spongya Bob az egyik legnépszerűbb mesekarakter, így a Spongya Bob mintás kerékpár hamar a kicsik nagy kedvence lesz. A remek dizájn mellett az élénk színek a biztonságért is felelnek, hiszen a közlekedésben sokkal hamarabb észre lehet venni a kerékpárt.

Jellemzők:
Mérete: 16?
Súly: 9,4Kg
Ajánlott testmagasság: 107-138cm
- Fékek elöl-hátul
- Acélküllős felnik
- Segédkerekek
- Felfújható gumik a maximális kényelemért
- Masszív vázszerkezet
- Spongya Bobos festés és dekoráció
Modelszám: 7165156
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 4,0kg

A szállitási határidõ 3-4 munkanap
A termék ára: 62,670Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink