Top 10 termék
Fast Boy Mountain Bike kerékpár fehér 24-es méretFast Boy Mountain Bike kerékpár fehér 24-es méretFast Boy Mountain Bike kerékpár fehér 24-es méret

Fast Boy Mountain Bike kerékpár fehér 24-es méret

A Fast Boy Mountain Bike kerékpár fehér 24-es méret leírása:
A bicikliknél ma már alapkövetelmény a minőség és a biztonság, hiszen a mai rohanó világban főleg a gyerekek azok, akiknek maximális figyelemmel kell lenniük a körülöttük zajló forgalomra, autókra, gyalogosokra. A Dino Bikes hosszú évek tapasztalatával bír a kerékpárgyártás terén, így termékei a legmagasabb minőséget képviselik, ami maximális biztonságot jelent.

A Fat Boy a Dino Bikes Mountain Bike sorozata, mely tökéletesen alkalmas a városi közlekedésre és terepre egyaránt. A 18 sebességfokozattal rendelkező bicikli minden terepen kényelmes használatot tesz lehetővé a pontos és gyors Shimano váltóknak köszönhetően. A Full-Geometry kialakítás gondoskodik arról, hogy a kerékpár használója mindig a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb testpozícióban üljön. A V-Fékek kiváló fékerőt biztosítanak minden körülmények között.

A masszív acélváz szemet gyönyörködtető mintával van díszítve, mely a dizájn mellett a maximális biztonságot is szolgálja, hiszen már messziről jól észrevehető a kerékpár a forgalomban.

Jellemzők:
Mérete: 24?
Súly: 19Kg
- Aurelia masszív acél vázszerkezet
- Aurelia merev első villa
- V-Fékek elöl-hátul
- Dupla falú acél felnik 20? x2.125
- Shimano TZ-50 hátsó váltókar
- Shimano TZ-35 3x6 váltó
- Shimano TZ20 14/28 fogaskerekek
- Sebességek száma: 6
- Antiallergén ergonomikus ülés
- Sárvédő
- Láncvédő
- Kék festés
- Színes Taya 1/2x3/32? lánc
Modelszám: 7024019
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 8,0kg

A szállitási határidõ 3-4 munkanap
A termék ára: 91,590Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink