Top 10 termék
Flash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-zöld 16-os méretFlash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-zöld 16-os méretFlash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-zöld 16-os méretFlash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-zöld 16-os méret

Flash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-zöld 16-os méret

A Flash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-zöld 16-os méret leírása:
A Dino Bikes világszerte ismert kimagasló minőségű kerékpárjairól, melyek minden minőségi követelménynek megfelelnek. A gyermek biciklik gyártásában már nagy tapasztalattal bíró cég kompromisszumot nem ismerő pontossággal készíti a kicsik számára szánt bicikliket, mely sorozatnak kiemelkedő tagja a Flash Boy.

A Flash Boy masszív acélváza ergonomikusan ívelt, szerelvényei rendkívül ellenállóak, még a gyerekek által gyakran előidézett nagy igénybevételt is bírják. Az erős küllős acélfelniken jó tapadást biztosító, felfújható gumik feszülnek. Az olyan nélkülözhetetlen dolgok mellett, mint az erős fékek és segédkerekek, még a kényelemre is figyelt a gyártó. Az ülések antiallergének, a sárvédő, a csengő és a láncot fedő burkolat alapfelszereltség.

A csodásan festett fehér alapon fekete-zöld minta nem csak a dizájn miatt fontos, hanem a biztonságot is szolgálja, ugyanis a bicikli az élénk színek és kontrasztos festés miatt jobban látható.

Jellemzők:
Mérete: 16?
Súly: 12,3Kg
Ajánlott testmagasság: 107-138cm
- Fékek elöl-hátul
- Acél felnik
- Segédkerekek
- Láncburkolat
- Antiallergén ergonomikus ülések
- Felfújható, jó tapadású gumik
- Masszív vázszerkezet
- fehér alapon fekete-zöld festés
Modelszám: 7016014
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 7,0kg

A szállitási határidõ 2-3 munkanap
A termék ára: 58,930Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink