Top 10 termék
Flash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-sárga 16-os méretFlash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-sárga 16-os méretFlash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-sárga 16-os méretFlash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-sárga 16-os méret

Flash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-sárga 16-os méret

A Flash Boy gyermek kerékpár fehér-fekete-sárga 16-os méret leírása:
A gyermekek a kerékpár használata során részeseivé válnak a közlekedésnek, ahol elengedhetetlen a biztonság és a kiváló működés a bicikliknél. A Dino Bikes hosszú éves tapasztalattal rendelkezik a kerékpárok gyártása terén, termékei kompromisszummentesek és garantálják a kényelmes, biztonságos használatot.

A Flash Boy a Dino Bikes egyik legsikeresebb szériája, mely lenyűgöző megjelenésével és kompromisszummentes felszereltségével minden igényt kielégít. A erős acélvázon már ránézésre is látszik az időtálló kialakítás, mely a szerkezet összes elemére igaz. Az acélfelniken jó tapadást biztosító felfújható gumik feszülnek, míg a kormány remek fogást biztosít. Az erős fékek mellett a sárvédők, segédkerekek, teljes láncot fedő burkolat és csengő is része a kerékpárnak.
Az ülések 100%-ban antiallergének, így még az érzékeny bőrű gyerekeknek is maximális kényelmet biztosítanak.

A fehér-fekete-sárga fényezés nem csak a dizájnt szolgálja, hanem a biztonságos közlekedésben is nélkülözhetetlen szerepe van, hiszen az élénk minta miatt sokkal könnyebbb a forgalomban észrevenni a kerékpárt.

Jellemzők:
Mérete: 16?
Súly: 12,3Kg
Ajánlott testmagasság: 107-138cm
- Fékek elöl-hátul
- Acél felnik
- Segédkerekek
- Láncburkolat
- Antiallergén ergonomikus ülések
- Felfújható, jó tapadású gumik
- Masszív vázszerkezet
- fehér alapon fekete-sárga festés
Modelszám: 6418545
Kategória: Biciklik, futóbiciklik
Gyártó: Dino Bikes
Termék súlya: 6,0kg

A szállitási határidõ 3-4 munkanap
A termék ára: 100,940Ft

Nem rendelhetõ
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink