Top 10 termék
Szék Seaside színes kidolgozású 53x54x87 cm-esSzék Seaside színes kidolgozású 53x54x87 cm-esSzék Seaside színes kidolgozású 53x54x87 cm-es

Szék Seaside színes kidolgozású 53x54x87 cm-es

A Szék Seaside színes kidolgozású 53x54x87 cm-es leírása: Szék újrahasznosított, színes teak hajófa anyagból. Praktikus pl. fészerbe, műhelybe, stb. A robusztus, tartós és masszív teakfa egyik újonnan felfedezett előnye az újrahasznosítás végtelen lehetősége. Fedezze fel Ön is ennek a faanyagnak az időtállóságát, egyszersmind rendezze be zöld módon, újrahasznosított fából készül bútorokból teraszát vagy kertjét. Ha nem feltétlenül az elegáns megjelenés, hanem a természetes és rusztikus kinézet fontosabb, akkor remek választás! Varázsa éppen a használtnak és réginek tűnő megjelenésben rejlik. Méretei: 53x54x87 cm.
Ez a teljesen egyedi hajó bútor elrepít minket az Indonéziai szigetvilágba. Ez a kézzel készített egyedi hajó bútor egy különös része a történelemnek, megidézi a legelső, több száz éve készült bútorok világát. A bútor egy különleges tisztítási és feldolgozási folyamat után újrahasznosított teakfából készült, színvilága és megjelenése is azt sugallja, hogy valami nagyon egyedi, szinte megigéző bútor fogja díszíteni kertünket teraszunkat.
Modelszám: 141001015
Kategória: Teakfa székek
Gyártó: Ploß
Termék súlya: 8,0kg

A szállitási határidõ 10-11 munkanap
A termék ára: 70,960Ft

Nem rendelhetõ
Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink