Top 10 termék
Forio Vario kávézó/étkezőasztal megemelhető asztallappal, 120x75cm, alu/teak, fagyszürkeForio Vario kávézó/étkezőasztal megemelhető asztallappal, 120x75cm, alu/teak, fagyszürke

Forio Vario kávézó/étkezőasztal megemelhető asztallappal, 120x75cm, alu/teak, fagyszürke

A Forio Vario kávézó/étkezőasztal megemelhető asztallappal, 120x75cm, alu/teak, fagyszürke leírása:
A 4Seasons Outdoor Forio Vario többfunkciós asztala nemcsak modern megjelenésével, tartós és időtálló anyaghasználatával hívja fel magára a figyelmet, hanem különleges, megemelhető asztallap-szegmenseivel is: az asztallap 4 része egyenként, vagy egyszerre megemelhető (max. kb. 25-30 cm), így az alacsonyabb lounge kávézóasztalból pillanatok alatt teljes magasságú étkezőasztalt varázsolhatunk, igény szerint.
- méretek: hosszúság: 120 cm, szélesség: 75 cm, magasság: 40-70 cm
- porfúvott festésű alumínium váz, szín: fagyszürke (világosszürke); asztallap: natur prémium teakfa

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.
Modelszám: 213131
Kategória: Asztalok
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 25,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 244,290Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink