Top 10 termék
DIAS Black Pepper fotel, 2 párnával

DIAS Black Pepper fotel, 2 párnával

A DIAS Black Pepper fotel, 2 párnával leírása:
Lounge fotel a DIAS Black Pepper kerti ülőgarnitúrához.
A DIAS stílusos, kényelmes kerti ülőgarnitúra a 4Seasons Outdoor-tól. Robosztus, tartós, időjárásálló kialakítása, modern megjelenése, moduláris kialakítása miatt szinte bármilyen környezetben elhelyezve kiváló választás!
- méretek: szélesség: 87 cm, mélység: 87 cm, teljes magasság: 86 cm
- ülésfelület magasság: 44 cm, ülésmélység: 55 cm, karfa magasság: 65 cm
- porfúvott festésű alumínium váz, színe: fekete
- Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Black Pepper', fekete/fehér
- tartozék: 1 db ülőpárna, 1 db hátpárna; színe: szürke
- a párnahuzatok levehetők, és 40° C-on moshatók (géppel vagy kézzel), szárítógépbe nem tehetők, alacsony hőfokon vasalhatók, de vegytisztítás nem megengedett
- párnák anyaga: poliolefin, töltelék: 100% Dacron, szilikonizált poliészterrost
- a párnákat használaton kívül zárt tárolóban, vagy lakásban tartsuk
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas bútor, robosztus, időjárásálló kialakítás

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak terméknévben megjelölt modulra vonatkozik.
Modelszám: 213119
Kategória: Székek
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 15,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 214,170Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink