Top 10 termék
FIDJI moduláris ülőgarnitúra: középső elem, 2 párnávalFIDJI moduláris ülőgarnitúra: középső elem, 2 párnávalFIDJI moduláris ülőgarnitúra: középső elem, 2 párnával

FIDJI moduláris ülőgarnitúra: középső elem, 2 párnával

A FIDJI moduláris ülőgarnitúra: középső elem, 2 párnával leírása:
Karfa nélküli köztes/középső elem a FIDJI moduláris lounge ülőgarnitúra összeállításához. Beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas bútor, robosztus, tartós, időjárásálló kialakítás.
- méretek: szélesség: 85 cm, mélység: 85 cm, teljes magasság: 73 cm
- porfúvott festésű alumínium váz+háttámla, szín: szürke
- tartozék: 2 db párna (1 ülőpárna + 1 hátpárna); huzat színe: szürke
- a párnahuzatok cipzárasak, levehetők, és 40° C-on moshatók (géppel vagy kézzel), szárítógépbe is tehetők, alacsony hőfokon vasalhatók, de vegytisztítás nem megengedett
- párnák anyaga: 100% poliolefin, töltelék: 100% Dacron, szilikonizált poliészterrost
- a párnákat használaton kívül zárt tárolóban, vagy lakásban tartsuk

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak terméknévben megjelölt modulra vonatkozik.
Modelszám: 213056
Kategória: Kanapék
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 15,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 217,520Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink