Top 10 termék
Amato kültéri rattan napozóágy barna színbenAmato kültéri rattan napozóágy barna színbenAmato kültéri rattan napozóágy barna színben

Amato kültéri rattan napozóágy barna színben

Az Amato kültéri rattan napozóágy barna színben leírása:
Exkluzív kerti ágy, amely kiváló minőségű szintetikus rattan anyagból készült. Tökéletesen kialakított, kényelmes ágy, ideális arányai, és állítható háttámlája biztosan kényelmes fekvést biztosít.
Szép igényes kialakításásnak köszönhetően a kert, a medence part dísze lesz.
A technorattan anyag nem igényel különleges bánásmódot, nagyon ellenáll a káros hatásoknak mint például az eső, fagy vagy a napfény.
A szett tartozéka egy kis praktikus asztal is.
A főkép illusztráció a színe a mellékelt színkép alapján barna , anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8 mm x 1,2 mm-es erős szálakból készült
Szerkezete alumínium keretű, így könnyen tudjuk mozgatni.
Mérete 192x70x95 / 36 cm, az asztalka 40x40x40 cm-es tetején 5 mm vastag biztonsági üveglappal
A matrac ekrü (tojás) színű, lehuzható huzata 100% vízálló anyagból készült (poliészter), melyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagsága 12cm
A Bello Giardino napozó ágyak tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino napozóágyon mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz akár csak egy pár percet is megpihenni. Itt fogja a legjobban érezni magát a szabadban, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino napozóágyak a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Az Amato kültéri rattan napozóágy barna színben 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./45 kg 194x72x38 cm, 2./10 kg 42x42x42 cm, /, összesen 55 kg.
Modelszám: 17187
Kategória: Napozóágyak
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 55,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 150,780Ft

Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink