Top 10 termék
Kingston Pure moduláris ülőgarnitúra: sarokelem, 3 párnávalKingston Pure moduláris ülőgarnitúra: sarokelem, 3 párnávalKingston Pure moduláris ülőgarnitúra: sarokelem, 3 párnával

Kingston Pure moduláris ülőgarnitúra: sarokelem, 3 párnával

A Kingston Pure moduláris ülőgarnitúra: sarokelem, 3 párnával leírása:
Záró sarokelem a Kingston moduláris lounge ülőgarnitúra összeállításához.
- méretek: szélesség: 90 cm, hosszúság: 90 cm, teljes magasság (háttámla): 65 cm
- ülésfelület magasság: 15 cm (párna nélkül számolva), karfa magasság: 52 cm, ülési mélység: 57 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- alumínium váz
- 5 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Pure' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 3 db párna; huzat színe: sötétszürke (antracit)
- párna anyaga: poliuretán habtöltelék, poliészter vlies anyaggal bevonva, a huzat anyaga: poliakril
- a párnahuzat levehető, és 40° C-on mosható (géppel vagy kézzel)
- a párnákat használaton kívül zárt tárolóban, vagy lakásban tartsuk

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak terméknévben megjelölt modulra vonatkozik.
Modelszám: 9816332
Kategória: Kanapék
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 15,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 334,650Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink