Top 10 termék

Castillo Ice kanapé, párnákkal

A Castillo Ice kanapé, párnákkal leírása:
A Castillo 2,5 ülőhelyes, kényelmes lounge kanapéval nagyszerűen kiegészítheti vagy megalapozhatja hangulatos kerti vagy terasz ülőgarnitúráját, de nappalikban is nagyon szépen mutat.
- méretek: szélesség: 162 cm, mélység: 76 cm, teljes magasság: 79 cm
- ülési magasság: 43 cm, karfa magasság: 63 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- alumínium váz
- 2 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Polyloom Ice Wicker' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 4 db párna, huzat színe: sötétszürke (antracit)
- párna anyaga: 100% poliolefin
- a párnahuzatok levehetők, és 40° C-on moshatók (géppel vagy kézzel), szárítógépbe is tehetők, vasalhatók, de vegytisztítás nem megengedett

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a kanapéra vonatkozik.
Modelszám: 4548365
Kategória: Kanapék
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 20,0kg
A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 316,140Ft

Nem rendelhetõ
Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink