Top 10 termék

Indigo Living Rock 3 személyes kanapé, 6 párnával

Az Indigo Living Rock 3 személyes kanapé, 6 párnával leírása:
Az Indigo Living 3 ülőhelyes kanapéval nagyszerűen kiegészítheti vagy megalapozhatja kerti vagy terasz ülőgarnitúráját, de nappalikban, ebédlőkben is nagyon szépen mutat.
- méretek: szélesség: 194 cm, mélység: 83 cm, teljes magasság: 93 cm
- ülésfelület magasság: 45 cm, karfa magasság: 61 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- porfúvott festésű alumínium váz, rozsdamentes acél lábak, műanyag védőkupak
- 5 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Rock' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 6 db párna; huzat színe: szürke
- párna anyaga: poliészter/poliolefin
- a párnahuzat cipzáras, levehető, és max. 40° C-on mosható (géppel vagy kézzel), szárítógép megengedett, vasalás megengedett, vegytisztítása tilos
- a párnákat használaton kívül zárt tárolóban, vagy lakásban tartsuk!

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a kanapéra vonatkozik.
Modelszám: 4547900
Kategória: Kanapék
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 20,0kg
A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 372,530Ft

Nem rendelhetõ
Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink