Top 10 termék

Indigo Rock karosszék, párnákkal

Az Indigo Rock karosszék, párnákkal leírása:
Kényelmes karfás szék, mellyel nagyszerűen kiegészítheti kerti vagy terasz étkezőgarnitúráját. Ajánlott: az Indigo Dining kerti étkezőgarnitúrához.
- méretek: szélesség: 58 cm, mélység: 65 cm, teljes magasság: 90 cm
- ülési magasság: 48 cm, karfa magasság: 68 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- porfúvott festésű alumínium váz, rozsdamentes acél lábak, műanyag védőkupak
- 5 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Rock' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 1 db ülőpárna, 1 db hátpárna; huzat színe: világosszürke
- párna anyaga: poliészter/poliolefin, időjárás-és UV-sugárzás-álló
- a párnahuzat cipzáras, levehető, és max. 40° C-on mosható (géppel vagy kézzel), szárítógép megengedett, vasalás megengedett, vegytisztítása tilos
- a párnákat használaton kívül zárt tárolóban, vagy lakásban tartsuk!

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a székre vonatkozik.
Modelszám: 4542950
Kategória: Székek
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 15,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 112,700Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink