Top 10 termék
Lodge Pure dohányzóasztal üveglappal, 110x70x38 cmLodge Pure dohányzóasztal üveglappal, 110x70x38 cmLodge Pure dohányzóasztal üveglappal, 110x70x38 cm

Lodge Pure dohányzóasztal üveglappal, 110x70x38 cm

A Lodge Pure dohányzóasztal üveglappal, 110x70x38 cm leírása:
A nappali szoba, terasz vagy kerti lounge garnitúrák dísze lehet ez a mutatós dohányzóasztal, összhangban az ülőgarnitúrával, székekkel és a nappali bútorral.
Mérete: 110 x 70 cm, magasság: 38 cm.
Alumínium váz, üveg borítású asztallap, 5 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Pure'.
A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.
A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.
A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak az asztalra vonatkozik.
Modelszám: 4527926
Kategória: Asztalok
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 10,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 133,860Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink