Top 10 termék
Luton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonatLuton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonatLuton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonatLuton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonatLuton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonat

Luton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonat

A Luton Pearl karosszék, párnákkal, rozsdamentes acél váz, műanyag fonat leírása:
Kényelmes karosszék, mellyel nagyszerűen kiegészítheti kerti vagy terasz étkezőgarnitúráját.
- méretek: szélesség: 62 cm, mélység: 67 cm, teljes magasság (háttámla): 80 cm
- ülési magasság: 43 cm, karfa magasság: 68 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- rozsdamentes acél váz
- 7 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Pearl' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 1 db ülőpárna, 1 db hátpárna, párnaszín: sötétszürke (antracit)
- párna anyaga: 100% poliuretán habtöltelék, poliészter vlies anyaggal bevonva, a huzat anyaga: 100% poliakril
- a párnahuzat levehető, és 40° C-on mosható (géppel vagy kézzel), szárítógépbe is tehető, vasalható, de vegytisztítás nem megengedett

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a székre vonatkozik.
Modelszám: 4522846
Kategória: Székek
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 6,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 157,280Ft

Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink