Top 10 termék
Madoera Colonial kanapé, párnákkalMadoera Colonial kanapé, párnákkalMadoera Colonial kanapé, párnákkalMadoera Colonial kanapé, párnákkalMadoera Colonial kanapé, párnákkal

Madoera Colonial kanapé, párnákkal

A Madoera Colonial kanapé, párnákkal leírása:
A Madoera 2,5 ülőhelyes, kényelmes lounge kanapéval nagyszerűen kiegészítheti vagy megalapozhatja hangulatos kerti vagy terasz ülőgarnitúráját, de nappalikban is nagyon szépen mutat.
- méretek: szélesség: 180 cm, mélység: 95 cm, teljes magasság: 95 cm
- ülési magasság: 33 cm, karfa magasság: 68 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- alumínium váz
- 7 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Colonial' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 2 db ülőpárna, 2 db hátpárna
- párnaszín: szürkésbarna (taupe)
- a párnahuzatok levehetők, és 40° C-on moshatók (géppel vagy kézzel), szárítógépbe is tehetők, vasalhatók, de vegytisztítás nem megengedett

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a kanapéra vonatkozik.
Modelszám: 4522488
Kategória: Kanapék
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 20,0kg

A szállitási határidõ 6-7 munkanap
A termék ára: 453,390Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink