Top 10 termék
Valentine Love Pure ikerfotel (lábtartó nélkül), párnákkal

Valentine Love Pure ikerfotel (lábtartó nélkül), párnákkal

A Valentine Love Pure ikerfotel (lábtartó nélkül), párnákkal leírása:
A Valentine dupla kialakítású egybeépített fotel párosa nagyszerűen kiegészítheti vagy megalapozhatja kerti vagy terasz ülőgarnitúráját, de nappalikban is nagyon szépen mutat. A rendelésnél vegy figyelembe, hogy a termék csak a foteleket és párnáikat tartalmazza, a lábtartó rész külön rendelhető!
- méretek: teljes szélesség: 203 cm, mélység: 63 cm, teljes magasság: 81 cm
- ülésfelület magasság: 29 cm (párna nélkül számolva), karfa magasság: 60 cm
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás
- alumínium váz
- 5 mm-es Hularo szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Pure' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 2 db ülőpárna, 2 db hátpárna; huzat színe: sötétszürke (antracit)
- párna anyaga: poliuretán habtöltelék, poliészter vlies anyaggal bevonva, a huzat anyaga: poliakril
- a párnahuzat levehető, és 40° C-on mosható (géppel vagy kézzel)
- a párnákat használaton kívül zárt tárolóban, vagy lakásban tartsuk
- lábtartót nem tartalmaz

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a fotelre vonatkozik.
Modelszám: 4522051
Kategória: Kanapék
Gyártó: 4 Seasons
Termék súlya: 40,0kg

A szállitási határidõ 6-7 munkanap
A termék ára: 453,390Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink