Top 10 termék
Cristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

Cristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

A Cristallo kültéri rattan étkező garnitúra barna színben leírása:
Klasszikus és nagyon praktikus kerti garnitúra a Cristallo, több féle képpen összeállítható, így kis helyen is elfér, és elég helyet biztosít még nyolc ember számára is.
A bútor vízálló és a szélsőséges időjárási viszontagságoknak is jól ellenáll.
A szett tartalma 4 db szék, mérete 52x52x67 cm, 4 db zsámoly, mérete 46x46x36 cm,1 db asztal, mérete 110x110x72 cm, melyre egy 5 mm-es edzett üveglap kerül.

Színe barna, anyaga: szintetikus rattan 7-8 mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezete acél váz, a párnák vastagsága 5 cm, levehető, színe ekrü színű, 100% vízálló anyagból (poliészter), készült, mely mosható alacsony hőmérsékleten.
A Bello Giardino kerti bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino bútorban fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Modelszám: 17162
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 60,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 203,080Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink