Top 10 termék
Avvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenAvvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenAvvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenAvvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenAvvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenAvvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

Avvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

Az Avvicente kültéri rattan étkező garnitúra barna színben leírása:
Étkező garnitúra,mely kiváló minőségű szintetikus rattanból készült. Rendkívül tartós és ellenáll a nedvességnek, a szennyeződéseknek és a káros UV sugaraknak.
A székek egymásra rakhatóak, így kis helyen is elfér mikor nem használjuk.
Színe barna, anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezet: alumínium és acél, így könnyű és erős is egyben
A szett tartalama:
1 db üveg asztal 90x150x74 cm, tetején 5mm vastag biztonsági üveg lappal
6 db szék, melyek mérete 55x55x95 cm
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Az Avvicente kültéri rattan étkező garnitúra 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./25,5 kg 152x92x12 cm, 2./15 kg 66x66x110 cm, 3. /15 kg 66x66x110 cm, összesen 55,5 kg.
Modelszám: 17158
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 55,5kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 213,770Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink