Top 10 termék
kültéri rattan ülő garnitúra fekete színbenkültéri rattan ülő garnitúra fekete színbenkültéri rattan ülő garnitúra fekete színbenkültéri rattan ülő garnitúra fekete színben

kültéri rattan ülő garnitúra fekete színben

A kültéri rattan ülő garnitúra fekete színben leírása:
Pazzo kerti bútor egy klasszikus és nagyon praktikus kültéri garnitúra lehet az ön kertjében. Ideális egy gyors kávéra, a baráti összejövetelekre, valamint a hosszú estéken.
A bútor szintetikus rattanból készült, anyaga teljesen foltra érzéketlen (élelmiszer, a naptej, stb), és az időjárás negatív hatásaira.
Színe fekete, anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezete: alumínium keret.
A szett tartalma:
4 db fotel 60x60x88 cm.
1 db üveg asztal 100x100x74 cm tetején 5 mm vastag biztonsági üveglappal.
A párnák ekrü (tojás) színűek, 4 db ülő párna tartozik a szetthez. A párnákról levehető a huzat, mely 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, amelyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagságuk 5 cm
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Pazzo kültéri rattan ülő garnitúra 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./22 kg 104x104x12 cm, 2./10 kg 66x66x110 cm, 3. /10 kg 66x66x110 cm, összesen 42 kg.
Modelszám: 17157
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 42,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 235,160Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink