Top 10 termék
Capitale kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCapitale kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCapitale kültéri rattan étkező garnitúra barna színbenCapitale kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

Capitale kültéri rattan étkező garnitúra barna színben

A Capitale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben leírása:
Capitale kültéri elegáns rattan étkező garnitúra. Egyedi stílusával elvarázsol mindenkit. Ideális minden kertbe, teraszra.
A bútor szintetikus rattanból készült (Eco-rattan / technorattan), tökéletes befektetés hosszú évekre. Az anyagának köszönhetően megtartja eredeti állapotát és formáját, annak ellenére, hogy számos kedvezőtlen időjárási körülményekneek van kitéve, mint például az eső, fagy.
Ezt az exkluzív bútor ajánljuk szállodákba, éttermekbe is.
Színe barna, anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült, váza alumínium keretes.
A szett tartalma:
6 db fotel 60x60x88 cm
1 db asztal 90x150x74 cm, tetején fehér tej üveg színű 5mm vastag biztonsági üveggel
A párnák ekrü (tojás) színűek, 6 db ülő párna tartozik a szetthez. A párnákról levehető a huzat, mely 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, amelyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagságuk 7 cm
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Capitale kültéri rattan étkező garnitúra 4 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./25,5 kg 152x92x12 cm, 2./10 kg 66x66x110 cm, 3./10 kg 66x66x110 cm, 4./10 kg 66x66x110 cm, összesen 55,5 kg.
Modelszám: 17150
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 55,5kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 308,210Ft

Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink