Top 10 termék
Umile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színbenUmile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színbenUmile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színbenUmile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színbenUmile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színbenUmile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színben

Umile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színben

Az Umile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színben leírása:
A kerti ágy azoknak készült, akik értékelik a napozást és kényelmes szabadtéri tevékenységeket. Kényelmes, puha matrac növeli a kényelmet, a napozóágy háttámlája több fokozatban emelhető, dönthető.
A technorattan anyaga garantálja a hosszú élettartamot és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállása és a nagy mechanikai szilárdsága is tartóssá teszi.
Színe fekete , anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2 mm-es erős szálakból készült
Szerkezet: alumínium keret
Mérete: 215x165x90 / 30 cm. A 2 db matrac ekrü színű huzata levehető, 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, mely alacsony hőmérsékleten mosható, vastagsága 12cm.
A Bello Giardino napozó ágyak tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino napozóágyon mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz akár csak egy pár percet is megpihenni. Itt fogja a legjobban érezni magát a szabadban, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino napozóágyak a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Az Umile kültéri rattan dupla napozóágy fekete színben 1 kartonban kerül szállításra, a karton súlya és mérete:45 kg 217x167x32 cm
Modelszám: 17054
Kategória: Napozóágyak
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 45,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 278,680Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink