Top 10 termék
Tacito kültéri rattan fekvőágy fekete színbenTacito kültéri rattan fekvőágy fekete színbenTacito kültéri rattan fekvőágy fekete színbenTacito kültéri rattan fekvőágy fekete színbenTacito kültéri rattan fekvőágy fekete színbenTacito kültéri rattan fekvőágy fekete színbenTacito kültéri rattan fekvőágy fekete színben

Tacito kültéri rattan fekvőágy fekete színben

A Tacito kültéri rattan fekvőágy fekete színben leírása:
Gyönyörű kerti ágy stílus és az elegancia. Ha fáradt vagy, vagy csak kikapcsolódni szeretne, ez biztosan a kedvenc helye lesz a kertben.Puha és rendkívül kényelmes matrac feledteti a mindennapi problémákat, dekoratív lombkorona szerű teteje védelmet nyújt a az UV sugárzás ellen.
Technorattan anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a mechanikai szilárdságot. Ellenáll az esőnek, szélnek fagynak és a napsütésnek is.
Színe fekete , anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8 mm x 1,2 mm-es erős szálakból készült
Tartó szerkezet:alumíniumból készült, így könnyen mozgatható.
Mérete: 218x128x75 cm, a matrac ekrü (tojás) színű, huzata levehető, 100% vízálló anyag ból készült (poliészter), mely alacsony hőmérsékleten mosható, vastagsága 12cm.
A Bello Giardino napozó ágyak tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino napozóágyon mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz akár csak egy pár percet is megpihenni. Itt fogja a legjobban érezni magát a szabadban, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino napozóágyak a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Tacito kültéri rattan fekvőágy fekete színben 1 kartonban kerül szállításra, a karton súlya és mérete:32 kg 130x113x77 cm
Modelszám: 17053
Kategória: Kanapék
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 32,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 298,590Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

Áruházaink
Áruházaink