Top 10 termék
Piccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenPiccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenPiccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenPiccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenPiccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben

Piccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben

A Piccolo kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben leírása:
Piccolo szett tökéletes minden kertbe,teraszra, erkélyre.Ez a szett rendkívül praktikus, összecsukható az asztal és székek egymásba rakhatóak. Egy kávé, egy pohár bor a friss levegőn biztosan kellemes pillanatok várnak Önre ezzel a kis garnitúrával.
A székek szintetikus rattanból készültek, amely anyag nagyon ellenáll az időjárás káros hatásainak.
Az asztal pollywood anyagból készült, mely fa hatású és nagyon tartós.
A szett tartalma:
2 db szék, méretei: 55 x 55 x 95 cm
1 db asztal, méretei 60 x 60 x 62 cm
A székek és az asztal színe is fekete.
Szerkezete a székeknek acél, mely szintetikus rattan bevonattal készült 7-8 mm x 1,2 mm-es erős szálakból, az asztal anyaga pollywood.
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Piccolo rattan étkező garnitúra fekete színben 2 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./10 kg 75x62x10 cm, 2./10 kg 57x57x97 cm, összesen 20 kg.
Modelszám: 17039
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 20,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 63,000Ft

Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink