Top 10 termék
Pazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenPazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenPazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenPazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenPazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenPazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színben

Pazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színben

A Pazzo kültéri rattan ülő garnitúra barna színben leírása:
Pazzo kerti bútor egy klasszikus és nagyon praktikus kültéri garnitúra lehet az ön kertjében. Ideális egy gyors kávéra, a baráti összejövetelekre, valamint a hosszú estéken.
A bútor szintetikus rattanból készült, anyaga teljesen foltra érzéketlen (élelmiszer, a naptej, stb), és az időjárás negatív hatásaira.
Színe sötétbarna, anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezete: alumínium keret.
A szett tartalma:
4 db fotel 60x60x88 cm.
1 db üveg asztal 100x100x74 cm tetején 5 mm vastag biztonsági üveglappal.
A párnák ekrü (tojás) színűek, 4 db ülő párna tartozik a szetthez. A párnákról levehető a huzat, mely 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, amelyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagságuk 5 cm
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Pazzo kültéri rattan ülő garnitúra 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./22 kg 104x104x12 cm, 2./10 kg 66x66x110 cm, 3. /10 kg 66x66x110 cm, összesen 42 kg.
Modelszám: 17029
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 42,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 206,130Ft

Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink