Top 10 termék
Geniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenGeniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenGeniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenGeniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenGeniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színbenGeniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben

Geniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben

A Geniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben leírása:
Geniale kültéri bútor úgy lett kialakítva, hogy bármikor ideális legyen egy kávé, egy pohár bor elfogyasztására, egy kellemes beszélgetésre a kertben.
Technorattan anyagból készült, ami egyet jelent a kényelemmel, luxussal és a könnyű használattal,anyaga víztaszító, érzéketlen az időjárás káros hatásaira. Szakszerűen megtervezett kertek nyári, téli bútora lehet akár egy baráti összejövetel alkalmával is.
A rattan kerti garnitúra akár szállodák és éttermek számára is remek választás lehet, akik értékelik a luxust és az igényességet.
Színe sötétbarna, anyga szintetikus rattan 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült
Szerkezet: alumínium keret.
A szett tartalma:
6 db szék 40x40x74 cm
1 db üveg asztal 75x178x102 cm tetején 5 mm vastag biztonsági üveglappal
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
A Geniale kültéri rattan étkező garnitúra fekete színben 1 kartonban kerül szállításra, a karton súlya és mérete:47kg 77x180x104 cm
Modelszám: 17028
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 47,0kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 543,510Ft

TV REKLÁM
Kapcsolódó termékek
Akciós termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink