Top 10 termék
Agiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színbenAgiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színben

Agiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színben

Az Agiato kültéri rattan ülő garnitúra barna színben leírása:
Az Agiato bútorcsalád minden kert és terasz éke lehet, minőségi barnás rattan anyagból készült, a nagy párnákkal rendkívül kényelmes és tetszetős.
Anyaga nagy mechanikai szilárdságú és ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek is.
A modulokat többféle képpen is össze lehet állítani.
Anyaga: szintetikus rattan 7-8mm x 1,2mm szálakból
Szerkezet: alumíniumból készült kerete könnyen mozgathatóvá teszi.
A szett tartalma:
2 db karfa nélküli modul 70x82x67 cm
3 db sarok modul 82x82x67 cm
1 db kis asztal 70x70x30 cm.
A párnák ekrü (tojás) színűek, 6 db ülő és 6 db kispárna tartozik a szetthez. A párnákról levehető a huzat, mely 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, amelyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagságuk 12cm
A Bello Giardino kerti bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino bútorban fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.
Az Agiato kültéri rattan ülő garnitúra 3 kartonban kerül szállításra, a kartonok súlya és mérete:1./22 kg 96x72x69 cm, 2./21 kg 85x85x69 cm, 3./28,5 kg 98,5x98,5x69 cm, összesen 71,5 kg.
Modelszám: 17003
Kategória: rattan,műrattan bútorok
Gyártó: Bello Giardino
Termék súlya: 71,5kg

A szállitási határidõ 7-8 munkanap
A termék ára: 464,570Ft

Kapcsolódó termékek
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

akciós ajánlat
Áruházaink
Áruházaink